Iaurturile naturale, cu gust usor acrisor si aspect fluid, sunt de preferat celor cu fructe, bogate in conservanti, potrivit ScienceLine.ro.
Pe eticheta unui iaurt sanatos sunt trecute bacteriile lactobacillus bulgaricus, streptococcus termophillus si bifidobacterii, care intaresc sistemul imunitar, inhiba cresterea bacteriilor care pot cauza toxiinfectii alimentare, ulcer sau cancer, fiind de preferat consumarea iaurturilor degresate, grasimea din lactate favorizand in timp aparitia aterosclerozei (modificarea structurii arterelor).
Medici avertizeaza ca o compozitie mai omogena a iaurtului inseamna mai multe substante artificiale, in special cu ados de amidon, ce contine lapte cu continut ridicat de apa, zahar si coloranti.
Citeste si: Iaurt Danone suspect de dioxina, in magazinele din 31 de judete
Iaurturile naturale, cu gust usor acrisor si aspect fluid, sunt de preferat celor cu fructe, bogate in conservanti, potrivit ScienceLine.ro.
Pe eticheta unui iaurt sanatos sunt trecute bacteriile lactobacillus bulgaricus, streptococcus termophillus si bifidobacterii, care intaresc sistemul imunitar, inhiba cresterea bacteriilor care pot cauza toxiinfectii alimentare, ulcer sau cancer, fiind de preferat consumarea iaurturilor degresate, grasimea din lactate favorizand in timp aparitia aterosclerozei (modificarea structurii arterelor).
Medici avertizeaza ca o compozitie mai omogena a iaurtului inseamna mai multe substante artificiale, in special cu ados de amidon, ce contine lapte cu continut ridicat de apa, zahar si coloranti.
Citeste si: Iaurt Danone suspect de dioxina, in magazinele din 31 de judete