Vânzarea spaţiilor în care au funcţionat cabinetele medicale este aproape de sfârşit în tot judeţul. La Slatina, acest proces a fost finalizat, cu excepţia unei locaţii. Este vorba despre cabinetele de la fostul Cuptor de Aur. Aici îşi desfăşoară activitatea 17 medici. Din cauza a trei dintre aceştia, ceilalţi 14 nu pot semna contractele la notar.
OLT. Problema la Cuptorul de Aur o constituie spaţiile în care a funcţionat Asociaţia Antidrog a lui Comănescu, mutată în oraşul de jos, pe strada Tudor Vladimirescu. Cele trei spaţii, după ce au fost eliberate în 2004, au devenit ţinta jinduită de medicii Marilena Manole, Flavia Ungureanu şi Mihaela Tatiana Ciurea. Folosind serviciile lui Nicolae Manole, soţul doctoriţei Manole, juristul fostei Electrica, acum jurist la CEZ, dar şi la alte instituţii, asociaţii şi sindicate, cei trei medici au început un război surd cu proprietarul spaţiilor, municipalitatea slătineană, reprezentată de Direcţia pentru Administrarea Domeniului Public şi Privat, şi cu colegii de breaslă din clădire.
În 2004, în ciuda presiunilor soţilor Manole, DADPP a încercat să înfiinţeze un cabinet de medicina muncii în cele trei spaţii.
În 2005, DADPP a încheiat contracte de concesiune cu mai toţi medicii din clădire, mai puţin cu Marilena Manole. Aceasta împreună cu cei doi medici au pus lacăt pe cele trei spaţii, dar ceilalţi doctori din clădire au avut câştig de cauză, executorul judecătoresc Matei obligându-i să ia lacătul de pe uşă.
Procese pentru folosinţă comună
Prin contractele de comodat, cele trei spaţii sunt prinse ca spaţii de folosinţă comună pentru toate cabinetele. Prin cele de concesiune, DADPP a încercat scoaterea lor la vânzare prin licitaţie, pentru înfiinţarea de noi cabinete medicale. Când s-au semnat contractele de concesiune, în 2005, Nicolae Manole a făcut adresă la prefectură, care a