Nu-l cautati in oras, e la la Brasov, pe bulevardul Alecsandri, colt cu Varful cu Dor in spate la Magnolia. La numarul 24. E un local, micut elegant, excelent pentru turistii nostalgici care in vacanta ajung pe la poalele Tampei. Cu terasa cu tot are vreo 80 de locuri, raspunde la telefon 0745 301 601 sau 0268 315 922, este deschis zilnic de la 11 la 23. Aici veti gasi mancaruri picante unguresti, dar dupa cum ne-a spus ospatarul Keul Robert, aici se serveste tot ce vrea clientul: supa cu perisoare, ciorba de vacuta, ciorba de burta, gulas… ca doar a fost distins cu titlul "Gulasul integrarii", iar preturile sunt intre 4,5 si 12 lei. Inainte de masa primiti din partea casei traditionalul chimion secuiesc, dupa care puteti gusta:
Camembert in nuca cu gem de afine,
(cascaval camembert cu nuca macinata si gem de afine) sau Pulpa de pui pane cu migdale, broccoli si ciuperci (pulpa data prin oua, faina, migdale, branza si prajite, alaturi de ciuperci si broccoli.
Nu-l cautati in oras, e la la Brasov, pe bulevardul Alecsandri, colt cu Varful cu Dor in spate la Magnolia. La numarul 24. E un local, micut elegant, excelent pentru turistii nostalgici care in vacanta ajung pe la poalele Tampei. Cu terasa cu tot are vreo 80 de locuri, raspunde la telefon 0745 301 601 sau 0268 315 922, este deschis zilnic de la 11 la 23. Aici veti gasi mancaruri picante unguresti, dar dupa cum ne-a spus ospatarul Keul Robert, aici se serveste tot ce vrea clientul: supa cu perisoare, ciorba de vacuta, ciorba de burta, gulas… ca doar a fost distins cu titlul "Gulasul integrarii", iar preturile sunt intre 4,5 si 12 lei. Inainte de masa primiti din partea casei traditionalul chimion secuiesc, dupa care puteti gusta:
Camembert in nuca cu gem de afine,
(cascaval camembert cu nuca macinata si gem de afine) sau Pulpa de pui pane cu migdale, broccoli si ciuperci (pulpa da