Face parte din Complexul Hotelier Jo, din strada Livezeni nr. 4, are o terasa cocheta, dotata cu televizoare, muzica si ambienta placuta. Printre cele 12 specialitati italienesti ale casei se numara si specialitatea bucatarului Robi, de la Restaurantul JO. Bineinteles este vorba de o mancare italieneasca, Petto di pollo al pesto Genovese. Preparatul are o grutate de 250 de grame si se compune din piept de pui fiert, apoi usor rumenit, intr un sos ce se preapra din rosii cherry, condimente, busuioc, ulei de masline si crema de branza, adica o branza de calitate, topita. O portie costa 200 de lei. Se recomanda ca bautura dupa o portie delicioasa de Petto di pollo o bere de calitate, de pilda berea Corona la sticla de 0,33 l, la pretul de 16 lei.
Face parte din Complexul Hotelier Jo, din strada Livezeni nr. 4, are o terasa cocheta, dotata cu televizoare, muzica si ambienta placuta. Printre cele 12 specialitati italienesti ale casei se numara si specialitatea bucatarului Robi, de la Restaurantul JO. Bineinteles este vorba de o mancare italieneasca, Petto di pollo al pesto Genovese. Preparatul are o grutate de 250 de grame si se compune din piept de pui fiert, apoi usor rumenit, intr un sos ce se preapra din rosii cherry, condimente, busuioc, ulei de masline si crema de branza, adica o branza de calitate, topita. O portie costa 200 de lei. Se recomanda ca bautura dupa o portie delicioasa de Petto di pollo o bere de calitate, de pilda berea Corona la sticla de 0,33 l, la pretul de 16 lei.