Consumul de migdale are acelaşi efect ca unele medicamente care ajută la reducerea nivelului colesterolului, susţin noi studii. Aproximativ 50 de grame de migdale constituie o sursă importantă de vitamina E şi magneziu, dar şi de proteine, fibre, potasiu, calciu, fosfor şi fier, toate în 246 de calorii.
De asemenea, migdalele, ca şi alte nuci, conţin fitochimicale, care pot proteja împotriva bolilor de inimă, accident vascular cerebral şi alte afecţiuni cronice. O nouă cercetare arată un nou beneficiu al migdalelor care ar putea lupta împotriva diabetului. (L.S.)
Consumul de migdale are acelaşi efect ca unele medicamente care ajută la reducerea nivelului colesterolului, susţin noi studii. Aproximativ 50 de grame de migdale constituie o sursă importantă de vitamina E şi magneziu, dar şi de proteine, fibre, potasiu, calciu, fosfor şi fier, toate în 246 de calorii.
De asemenea, migdalele, ca şi alte nuci, conţin fitochimicale, care pot proteja împotriva bolilor de inimă, accident vascular cerebral şi alte afecţiuni cronice. O nouă cercetare arată un nou beneficiu al migdalelor care ar putea lupta împotriva diabetului. (L.S.)