Ar trebui să fie un secret bine păstrat al Bucureştiului, cunoscut doar de o parte dintre oamenii de afaceri. Îl dăm în vileag: un excelent restaurant pentru prânzuri de afaceri. De obicei, când vine vorba de un restaurant de afaceri, îţi vin în minte localuri scumpe, pretenţioase - dacă nu chiar ostentative - şi în general cam lipsite de farmec; sunt mai puţin cool decât orice s-ar putea imagina. Uptown e o excepţie de la regulă. Inaugurat în 1999, localul a devenit
Ar trebui să fie un secret bine păstrat al Bucureştiului, cunoscut doar de o parte dintre oamenii de afaceri. Îl dăm în vileag: un excelent restaurant pentru prânzuri de afaceri.
De obicei, când vine vorba de un restaurant de afaceri, îţi vin în minte localuri scumpe, pretenţioase - dacă nu chiar ostentative - şi în general cam lipsite de farmec; sunt mai puţin cool decât orice s-ar putea imagina. Uptown e o excepţie de la regulă. Inaugurat în 1999, localul a devenit în timp un reper în materie, mai ales pentru cunoscători, chiar dacă nu şi-a făcut prea multă reclamă. „Nu prea mai avem nevoie să ne promovăm, pentru că restaurantul e cunoscut de mult timp de oameni şi nouă ne ajunge“, spune Doru Tache, managerul general al restaurantului. „Şi, dacă vin alţii, s-ar putea să îi deranjeze pe clienţii noştri obişnuiţi“, completează el.
Cu toată poziţionarea sa de restaurant dedicat întâlnirilor de afaceri, Uptown e o surpriză extrem de plăcută - din cauza atmosferei relaxate şi a decorului discret şi elegant, în tonuri calde de bej, scoase în evidenţă de contrastul cu detaliile ambientale de verde (schelăria exterioară de lemn a terasei şi plantele decorative din interior). Adevărul e că este un loc în care te poţi duce liniştit cu partenerul de viaţă sau chiar cu colegii, după serviciu; e un amestec reuşit de business şi...