Nicoleta Voica adora sa manance salate, iar preferatele sale sunt cea de ton si cea de andive. Daca pe prima o prepara dupa reteta clasica, pe cea de-a doua spune ca obisnuieste s-o faca dupa o reteta proprie, 'imbunatatita'.Pe langa andive (500 de grame, curatate, spalate frunza cu frunza si taiate), otet balsamic, sare si cateva linguri de ulei - ingrediente din reteta folosita de toate gospodinele -, Nicoleta adauga in salatiera rosii, castraveti si cateva bucatele de ton afumat. Preze Nicoleta Voica adora sa manance salate, iar preferatele sale sunt cea de ton si cea de andive. Daca pe prima o prepara dupa reteta clasica, pe cea de-a doua spune ca obisnuieste s-o faca dupa o reteta proprie, 'imbunatatita'.Pe langa andive (500 de grame, curatate, spalate frunza cu frunza si taiate), otet balsamic, sare si cateva linguri de ulei - ingrediente din reteta folosita de toate gospodinele -, Nicoleta adauga in salatiera rosii, castraveti si cateva bucatele de ton afumat. Preze
Nicoleta Voica adora sa manance salate, iar preferatele sale sunt cea de ton si cea de andive.
Daca pe prima o prepara dupa reteta clasica, pe cea de-a doua spune ca obisnuieste s-o faca dupa o reteta proprie, 'imbunatatita'. Pe langa andive (500 de grame, curatate, spalate frunza cu frunza si taiate), otet balsamic, sare si cateva linguri de ulei - ingrediente din reteta folosita de toate gospodinele -, Nicoleta adauga in salatiera rosii, castraveti si cateva bucatele de ton afumat. Prezentatoarea de la Romantica ne garanteaza ca amestecul rezultat este delicios si ne mai dezvaluie o salata care este foarte buna: cea de peste marinat cu alge, rosii, ulei de masline si otet balsamic.