Conducerea Spitalului de Urgenţă Craiova face tot posibilul să arate că bolnavii pot să mănânce mai bine. Afectată de articolele din GdS, în care mâncarea era asemuită cu lăturile, managerul Cristina Calangiu a anunţat ieri că s-a rezolvat problema aprovizionării cu alimente şi că de acum înainte bolnavii vor fi hrăniţi ca la mama acasă. „Am făcut aprovizionarea cu legume proaspete - ceapă, varză, ţelină, morcovi, vinete - astfel încât în următoarele două luni nu vor mai fi probleme cu mâncarea“, a declarat dr. Cristina Calangiu. Legumele, procurate după cum susţine managerul prin achiziţie directă, au costat 5.000 de euro. Cristina Calangiu a mai spus că bolnavii vor primi la masa de prânz şi carne, deocamdată o dată pe săptămână.
Schimbarea s-a văzut într-adevăr în meniul bolnavilor. Luni aceştia au avut la prânz ciorbă şi mâncare de vinete cu roşii, iar ieri mâncare de fasole cu pătrunjel proaspăt şi ciorbă cu roşii. Conducerea Spitalului de Urgenţă Craiova face tot posibilul să arate că bolnavii pot să mănânce mai bine. Afectată de articolele din GdS, în care mâncarea era asemuită cu lăturile, managerul Cristina Calangiu a anunţat ieri că s-a rezolvat problema aprovizionării cu alimente şi că de acum înainte bolnavii vor fi hrăniţi ca la mama acasă. „Am făcut aprovizionarea cu legume proaspete - ceapă, varză, ţelină, morcovi, vinete - astfel încât în următoarele două luni nu vor mai fi probleme cu mâncarea“, a declarat dr. Cristina Calangiu. Legumele, procurate după cum susţine managerul prin achiziţie directă, au costat 5.000 de euro. Cristina Calangiu a mai spus că bolnavii vor primi la masa de prânz şi carne, deocamdată o dată pe săptămână.
Schimbarea s-a văzut într-adevăr în meniul bolnavilor. Luni aceştia au avut la prânz ciorbă şi mâncare de vinete cu roşii, iar ieri mâncare de fasole cu pătrunjel proaspăt şi ciorbă cu roşii.