Cel mai ieftin meniu la "Heritage" costă 75 de lei, iar o sticlă de şampanie, peste 1.000 lei. Şapte bancheri au deschis ieri, în centrul Bucureştiului, un restaurant în care au investit Cel mai ieftin meniu la "Heritage" costă 75 de lei, iar o sticlă de şampanie, peste 1.000 lei.
Şapte bancheri au deschis ieri, în centrul Bucureştiului, un restaurant în care au investit peste un milion de euro. Acţionarii vor să facă din "Heritage" un etalon al gastronomiei din zona de sud-est a Europei.
O clădire patrimoniu naţional, în care pătrunzi admirând uşa masivă din lemn, după care forfota nebună a oraşului se disipează pe fundal de piano. Locaţia nu este altceva decât reşedinţa premierului liberal Gheorge Tătărescu din perioada interbelică, care după renovare şi redecorare te întâmpină elegant şi sofisticat. Bucatele alese pentru "cunoscători" sunt atuul pe care mizează investitorii.
Pentru aceasta a fost adus "un chef" francez, David Contant, despre care se spune că are o faimă care-i depăşeşte cu mult vârsta: este şcolit la restaurante de trei stele "Michelin" din Franţa, şi nu numai. Unul dintre acţionari, Marian Popa, spune că obiectivul stabilit pentru următorii doi-trei ani este ca restaurantul să reuşească să intre în familia Michelin, unde o stea se obţine după îndeplinirea unor condiţii riguroase, precum servirea întotdeauna a unor bucate proaspete (astfel încât sunt interzise congelatoarele) şi o servire ireproşabilă.
Dacă acest vis se va îndeplini, "Heritage" va deveni primul resturant din sud-estul Europei care va purta o stea "Michelin". La asemenea pretenţii, un meniu şi preţuri pe măsură. Acum promoţionale, preţurile pleacă de la 75 de lei meniul de prânz, până la 420 lei un meniu "en fete" de la antreuri la desert.
Leasing pentru utilaje
Acţionarii au cheltuit până acum peste un milion de euro, sumă aproape dublă f