Foto: Adevarul
O cladire patrimoniu national, in care patrunzi admirand usa masiva din lemn, dupa care forfota nebuna a orasului se disipeaza pe fundal de piano.
Locatia nu este altceva decat resedinta premierului liberal Gheorge Tatarescu din perioada interbelica, care dupa renovare si redecorare te intampina elegant si sofisticat. Bucatele alese pentru „cunoscatori" sunt atuul pe care mizeaza investitorii.
Pentru aceasta a fost adus „un chef" francez, David Contant, despre care se spune ca are o faima care-i depaseste cu mult varsta: este scolit la restaurante de trei stele „Michelin" din Franta, si nu numai.
Unul dintre actionari, Marian Popa, spune ca obiectivul stabilit pentru urmatorii doi-trei ani este ca restaurantul sa reuseasca sa intre in familia Michelin, unde o stea se obtine dupa indeplinirea unor conditii riguroase, precum servirea intotdeauna a unor bucate proaspete (astfel incat sunt interzise congelatoarele) si o servire ireprosabila.
Daca acest vis se va indeplini, "Heritage" va deveni primul resturant din sud-estul Europei care va purta o stea „Michelin". La asemenea pretentii, un meniu si preturi pe masura. Acum promotionale, pre?turile pleaca de la 75 de lei meniul de pranz, pana la 420 lei un meniu „en fete" de la antreuri la desert.
Integral in Adevarul Foto: Adevarul
O cladire patrimoniu national, in care patrunzi admirand usa masiva din lemn, dupa care forfota nebuna a orasului se disipeaza pe fundal de piano.
Locatia nu este altceva decat resedinta premierului liberal Gheorge Tatarescu din perioada interbelica, care dupa renovare si redecorare te intampina elegant si sofisticat. Bucatele alese pentru „cunoscatori" sunt atuul pe care mizeaza investitorii.
Pentru aceasta a fost adus „un chef" francez, David Contant, despre care se spune ca are o faima care-i depa