- Social - nr. 181 / 17 Septembrie, 2007 Hipermarketul "Real" din Targu-Mures, mai precis Cafeneaua Red & Blue, a fost joi seara locul primitor in care s-a desfasurat un Cooking Show. Red & Blue este un concept nou pentru hipermarketurile din Romania si permite clientilor sa savureze produse culinare (mancaruri gatite, grill, salate, pizza), produse de cofetarie si patiserie, sucuri, cafele, adica tot ce are nevoie o familie iesita la o zi de cumparaturi in hipermarketul "Real". Red & Blue Real Targu-Mures, se adauga, din luna mai, celorlalte doua astfel de cafenele, din Timisoara si Craiova, iar potrivit conducerii magazinului succesul este unul deosebit _ doar in luna august numarandu-se 16.000 de clienti. Zona Red & Blue se intinde pe o suprafata de 400 mp, care asigura 120 de locuri la mese. Clientii pot opta pentru o gama larga de produse _ peste 120, din bucataria traditionala romaneasca si cea internationala. La cafenea sunt acceptate, ca modalitati de plata, plata cash, prin card si pe tichete de masa, iar preturile sunt dintre cele mai accesibile. Red & Blue isi asteapta clientii zilnic, de luni pana duminica, intre orele 8 si 23, iar despre design si arhitectura interioara a spatiului am aflat ca au fost concepute de SC Trust SRL. "Echiparea asigura functionarea in conditii deosebite de igiena, care satisfac normele europene HACCP. Grija noastra permanenta in relatia cu clientii este sa le oferim acestora servicii de calitate, sa fim inovatori si mai ales sa aducem in zona de galerie o atmosfera placuta si relaxanta", ne-a declarat Andreea Lupea, director operational "Real" Hypermarket Romania. O astfel de atmosfera i-a rasfatat, si joi seara, pe participantii la eveniment - parteneri, autoritati si reprezentanti ai presei. FLORENTIN DEAC - Social - nr. 181 / 17 Septembrie, 2007 Hipermarketul "Real" din Targu-Mures, mai precis Cafeneaua Red & Blue, a fost