Ştii dinainte că ai intrat într-un restaurant de elită atunci când constaţi că chef-ul arată şi vorbeşte ca un bancher. Bun venit la Heritage, „restaurantul bancherilor“. De câteva luni bune, pe strada Polonă, la numărul 19, în fosta reşedinţă a lui Gheorghe Tătărăscu (fost ambasador al României la Paris, prim-ministru în două mandate şi ministru al Afacerilor Externe între cele două războaie mondiale) funcţionează restaurantul Heritage, care se m
Ştii dinainte că ai intrat într-un restaurant de elită atunci când constaţi că chef-ul arată şi vorbeşte ca un bancher. Bun venit la Heritage, „restaurantul bancherilor“.
De câteva luni bune, pe strada Polonă, la numărul 19, în fosta reşedinţă a lui Gheorghe Tătărăscu (fost ambasador al României la Paris, prim-ministru în două mandate şi ministru al Afacerilor Externe între cele două războaie mondiale) funcţionează restaurantul Heritage, care se mândreşte - probabil pe bună dreptate - cu reputaţia de cel mai select local din Bucureşti.
Restaurantul a fost înfiinţat de 22 de acţionari, cu scopul expres de a deveni reperul numărul unu din România în materie de gastronomie franceză. La cei 40 de ani ai săi (pe care nu-i arată), chef-ul David Contant a lucrat în mai multe restaurante extrem de selecte din mai toată lumea - Franţa, Elveţia, Hong Kong şi chiar Dubai - înainte de a veni în România, acum un an, atras de perspectiva lansării unui restaurant capabil să câştige două stele în celebrul Ghid Michelin. Acesta, considerat drept cel mai riguros şi mai de încredere ghid pentru hoteluri şi restaurante din lume, este publicat de divizia de servicii turistice a grupului Michelin - cunoscut în toată lumea ca producător de anvelope. Cele două stele pe care le-ar putea obţine, la rigoare, restaurantul, „denotă o «cuisine» excelentă, care merită o vizit