Bucatarul de serviciu, Kajcsa Istvan, de la restaurantul JO din strada Livezeni nr. 4, ne a prezentat inca una dintre cele douasprezece specialitati ale casei JO. Specialitatea se numeste:
INVOLTINI A LA ROMANA
Acest fel de preparat se compune din piept de pui, sunca, mozzarella si sos beschamel. In greutate de 250 de grame aceastaa specialitate se prepara din pieptul de pui taiat subtre, umplut cu sunca si mozzarella si infasurat ca un rulou, asezat in sos beshamel. Ca garnitura se poate servi cu cartofi pireu, 4 lei o portie generousa. Involtini a la Romana costa 18 lei. Pentru a clati acest preparat bucatarul Kajcsa Istvan va propune un vin alb, Feteasca Regala la 25 de lei butelia.
Bucatarul de serviciu, Kajcsa Istvan, de la restaurantul JO din strada Livezeni nr. 4, ne a prezentat inca una dintre cele douasprezece specialitati ale casei JO. Specialitatea se numeste:
INVOLTINI A LA ROMANA
Acest fel de preparat se compune din piept de pui, sunca, mozzarella si sos beschamel. In greutate de 250 de grame aceastaa specialitate se prepara din pieptul de pui taiat subtre, umplut cu sunca si mozzarella si infasurat ca un rulou, asezat in sos beshamel. Ca garnitura se poate servi cu cartofi pireu, 4 lei o portie generousa. Involtini a la Romana costa 18 lei. Pentru a clati acest preparat bucatarul Kajcsa Istvan va propune un vin alb, Feteasca Regala la 25 de lei butelia.