De sarbatoarea Panairului, medgidienii, dar si oaspetii au avut, ieri, ocazia sa guste, din cea mai mare si delicioasa prajitura-sarailia de 100 de metri. Pentru a prepara deliciosul desert turcesc, a fost nevoie de aportul a cinci bucatarese pricepute care s-au apucat sa-l pregateasca, inca de luni seara. Pentru uriasa sarailie a fost nevoie de 60 de kg faina, 35 kg de zahar, 25 kg de nuci, 5 kg de lamai si 10 litri de ulei si smantana. Procesul de preparare nu a fost usor fiind nevoie de indemanare pentru a invarti foile subtiri care dau fragezime delicioasei prajituri. Scris de: {autor}Mirela STINGA{/autor} Comentarii (0) Scrie comentariu (va rugam aveti rabdare pana acesta va fi moderat)
Nume
Comentariumicsoreaza | mareste
Am citit si accept Regulile pentru postarea comentariilor.
Adauga comentariu
Va rugam activati JavaScript pentru a posta un comentariu
De sarbatoarea Panairului, medgidienii, dar si oaspetii au avut, ieri, ocazia sa guste, din cea mai mare si delicioasa prajitura-sarailia de 100 de metri. Pentru a prepara deliciosul desert turcesc, a fost nevoie de aportul a cinci bucatarese pricepute care s-au apucat sa-l pregateasca, inca de luni seara. Pentru uriasa sarailie a fost nevoie de 60 de kg faina, 35 kg de zahar, 25 kg de nuci, 5 kg de lamai si 10 litri de ulei si smantana. Procesul de preparare nu a fost usor fiind nevoie de indemanare pentru a invarti foile subtiri care dau fragezime delicioasei prajituri. Scris de: {autor}Mirela STINGA{/autor} Comentarii (0) Scrie comentariu (va rugam aveti rabdare pana acesta va fi moderat)
Nume
Comentariumicsoreaza | mareste
Am citit si accept Regulile pentru postarea comentariilor.
Adauga comentariu
Va rugam activati JavaScript pentru a posta un comentariu