În acest sfârşit de săptămână, poliţiştii vor monitoriza atent traficul şi drumurile care duc spre zona de munte. Radarele vor fi amplasate în Sinaia, Predeal, Timiş şi la ieşirea din Braşov spre Bran.
Potrivit datelor celor de la Infotrafic, ceaţa va îngreuna circulaţia de Drumul Naţional 1, conducătorii auto fiind obligaţi să circule cu o viteză care să nu depăşească 30 de km/h în localităţi sau 50 de km/h în afara localităţilor, când ceaţa reduce vizibilitatea sub 100 de metri. Regula este valabilă pentru toate categoriile de drumuri, inclusiv pentru autostrăzi, în cazul cărora există un plus de pericol, tocmai din cauza vitezei sporite cu care, de regulă, se circulă. Se impune şi mărirea distanţei in mers între vehicule. De asemenea, în cazul rămânerii în pană, triunghiurile de presemnalizare trebuie aşezate la o distanţă mult mai mare. Conducătorii de autovehicule cu masa maximă autorizată mai mare de 3,5 tone trebuie să poarte echipament de protecţie-avertizare fluorescent-reflectorizant atunci când execută intervenţii la vehiculul care se află pe partea carosabilă a drumului public. Poliţiştii le recomandă turiştilor care merg la munte să îşi echipeze autovehiculele pentru iarnă. În acest sfârşit de săptămână, poliţiştii vor monitoriza atent traficul şi drumurile care duc spre zona de munte. Radarele vor fi amplasate în Sinaia, Predeal, Timiş şi la ieşirea din Braşov spre Bran.
Potrivit datelor celor de la Infotrafic, ceaţa va îngreuna circulaţia de Drumul Naţional 1, conducătorii auto fiind obligaţi să circule cu o viteză care să nu depăşească 30 de km/h în localităţi sau 50 de km/h în afara localităţilor, când ceaţa reduce vizibilitatea sub 100 de metri. Regula este valabilă pentru toate categoriile de drumuri, inclusiv pentru autostrăzi, în cazul cărora există un plus de pericol, tocmai din cauza vitezei sporite cu care, de regulă, se circulă.