De sarbatoarea imprumutata de la americani, de asa zisa Noapte a Varcolacilor, va propunem niste fursecuri speciale, gustoase si usor de preparat. Un pachet de margarina de 250 de grame se inglobeaza in faina alba cat cuprinde, un ou, praf de sare, 150 grame zahar pudra, o lingurita de praf de amoniac dizolvat intr-un pahar cu lapte, coaja de lamaie rasa si dupa ce se devine o coca usor de modelat se intinde o foaie subtire din care se taie diferite forme de la cerc la baba cloanta, tot ce va vine in minte. Fursecurile se pun la copt in tava unsa, la foc potrivit in cuptor preincalzit, unde se coc in 7 minute. Se orneaza cu glazura de ciocolata, fulgi de cocos, dupa fantezia fiecaruia.
De sarbatoarea imprumutata de la americani, de asa zisa Noapte a Varcolacilor, va propunem niste fursecuri speciale, gustoase si usor de preparat. Un pachet de margarina de 250 de grame se inglobeaza in faina alba cat cuprinde, un ou, praf de sare, 150 grame zahar pudra, o lingurita de praf de amoniac dizolvat intr-un pahar cu lapte, coaja de lamaie rasa si dupa ce se devine o coca usor de modelat se intinde o foaie subtire din care se taie diferite forme de la cerc la baba cloanta, tot ce va vine in minte. Fursecurile se pun la copt in tava unsa, la foc potrivit in cuptor preincalzit, unde se coc in 7 minute. Se orneaza cu glazura de ciocolata, fulgi de cocos, dupa fantezia fiecaruia.