Fondatorul reţelei are oferte de preluare din partea unui fond spaniol şi a unuia din SUA. Unul dintre cele mai frecventate restaurante de către oamenii de afaceri bucureşteni, Casa di David, a intrat, pentru zece ani, în portofoliul reţelei City Grill, deţinute de Dragoş Petrescu. Un pas important din cadrul unei strategii care vizează extinderea agresivă a lanţului, inclusiv prin atragerea unui fond de investiţii. După despărţirea de Cătălin Mahu, împreună cu care a
Fondatorul reţelei are oferte de preluare din partea unui fond spaniol şi a unuia din SUA. Unul dintre cele mai frecventate restaurante de către oamenii de afaceri bucureşteni, Casa di David, a intrat, pentru zece ani, în portofoliul reţelei City Grill, deţinute de Dragoş Petrescu. Un pas important din cadrul unei strategii care vizează extinderea agresivă a lanţului, inclusiv prin atragerea unui fond de investiţii.
După despărţirea de Cătălin Mahu, împreună cu care a fondat lanţul „La mama“, Dragoş Petrescu s-a concentrat pe dezvoltarea unui nou concept de restaurante în segmentul „medium“. În mai 2004, a deschis în Bucureşti primul restaurant „City Grill“, iar în prezent sub această denumire funcţionează şase restaurante. În portofoliul companiei se mai află restaurantul Caru’ cu Bere şi două cafenele. În primăvara acestui an, Petrescu anunţa că are în plan investiţii de şase milioane de euro, destinate cumpărării a trei clădiri în vederea transformării în restaurante. Prima mişcare în această direcţie a avut loc zilele trecute, când a anunţat lansarea unui nou brand de restaurant, „Buongiorno“, cu specific mediteranean. Acesta va funcţiona în spaţiul unuia dintre cele două restaurante Casa di David (cel din bulevardul Lascăr Catargiu), închiriat pe o perioadă de zece ani (cu posibilitatea de prelungire a contractului după 2017) de la proprietari