Ciorbă ţărănească
Ingrediente: coastă de porc, morcovi, ţelină, păstârnac, cartofi, ceapă, ardei gras.Mod de preparare: Se fierbe carnea împreună cu legumele călite în prealabil. Se spumează şi apoi se adaugă condimentele şi puţină zeamă de varză pentru acrit.
Friptură de pui la cuptor cu sos
Ingrediente: pulpe de pui, piure de roşii (roşii decorticate), ulei de măsline, usturoi, vegeta, piper.Mod de preparare: Puiul se pune într-o tavă cu puţină apă, vegeta, piureul de roşii, uleiul, usturoiul, se acoperă cu staniol şi se introduce în cuptor. Se lasă să se înăbuşe până se frăgezeşte carnea. Se poate servi cu piure de cartofi.
Ciorbă ţărănească
Ingrediente: coastă de porc, morcovi, ţelină, păstârnac, cartofi, ceapă, ardei gras.Mod de preparare: Se fierbe carnea împreună cu legumele călite în prealabil. Se spumează şi apoi se adaugă condimentele şi puţină zeamă de varză pentru acrit.
Friptură de pui la cuptor cu sos
Ingrediente: pulpe de pui, piure de roşii (roşii decorticate), ulei de măsline, usturoi, vegeta, piper.Mod de preparare: Puiul se pune într-o tavă cu puţină apă, vegeta, piureul de roşii, uleiul, usturoiul, se acoperă cu staniol şi se introduce în cuptor. Se lasă să se înăbuşe până se frăgezeşte carnea. Se poate servi cu piure de cartofi.