TRUDA. Lenuta Sava (stanga) a gatit toata noaptea trecuta pentru 2.800 de bucuresteni Bucurestenilor li se pregateste, astazi, un adevarat ospat. Primarul Sectorului 2, Neculai Ontanu, va organiza, si in acest an, Ziua Nationala cu traditionala fasole si 500 de litri de tuica fiarta. Masa festiva a fost pregatita de 20 de bucatarese, de la sapte cantine din sectorul 2. Femeile au muncit toata noaptea trecuta pentru ca au avut de gatit 10.000 de portii de mancare. Numai Lenuta Sava, bucatareasa la Centrul de Ingrijire "Colt Alb" din sectorul 2, a preparat 2.800 de farfurii de fasole cu costita, la care a folosit peste 300 de kg boabe, aproape 150 kg afumatura si 90 kg ceapa. Meniul va fi servit, incepand cu ora 11.00, in zona Obor, dar si in principalele parcuri si intersectii din sectorul 2.
(A.N.)
TRUDA. Lenuta Sava (stanga) a gatit toata noaptea trecuta pentru 2.800 de bucuresteni Bucurestenilor li se pregateste, astazi, un adevarat ospat. Primarul Sectorului 2, Neculai Ontanu, va organiza, si in acest an, Ziua Nationala cu traditionala fasole si 500 de litri de tuica fiarta. Masa festiva a fost pregatita de 20 de bucatarese, de la sapte cantine din sectorul 2. Femeile au muncit toata noaptea trecuta pentru ca au avut de gatit 10.000 de portii de mancare. Numai Lenuta Sava, bucatareasa la Centrul de Ingrijire "Colt Alb" din sectorul 2, a preparat 2.800 de farfurii de fasole cu costita, la care a folosit peste 300 de kg boabe, aproape 150 kg afumatura si 90 kg ceapa. Meniul va fi servit, incepand cu ora 11.00, in zona Obor, dar si in principalele parcuri si intersectii din sectorul 2.
(A.N.)