Str. Ion Luca Caragiale nr. 30. Rezervari la: 021/210.39.07
"Am mancat niste bucatele de carne de vita trase la tigaie in ulei de masline, crocante si putin prinse, cat sa fie interesante, o tara picante si combinate cu tot felul de legume si ele trase la tigaie."
Au venit si Sarbatorile de iarna. De fapt, acum, in luna decembrie, totul e sarbatoare: sarbatoarea referendumului, sarbatoarea Mosului Nicolae etc. Si asa o tinem pana la momentul suprem: dupa ce te injuri cu toata lumea in magazin, in sfantul spirit al
Dar despre primul an european vom vorbi data viitoare. Pana atunci, ne concentram pe luna decembrie: frumoase sarbatori! Dar cred ca eu nu am fost tocmai cuminte anul asta pentru ca mosul mi-a adus doar o nuia. Asa ca am plecat sa-mi caut fericirea singur prin restaurante.
Sigur, "am plecat" necesita o calatorie serioasa, o adevarata odisee pentru ca totusi, in Bucuresti, nu te poti deplasa asa cu una-cu doua. Daca ma duceam la un restaurant din Praga, probabil ajungeam mai repede - eu fiind taran de la Otopeni, de la birou bateam campurile si ajungeam direct pe pista de decolare. Aici se dezvolta instinctul de supravietuire. Multa lume compara povestea asta cu Belgradul dupa bombardamente. Dar nu e adevarat: aici este Vietnamul circa 1965. Lipseste doar napalmul. In schimb, gherilele... E ca si in jocurile Super Mario - cu cat inaintezi, cu atat apar mai multe obstacole: groapa cu apa, autobuzul pus cas, soferul bezmetic din intersectie, pasajul blocat.
Iar castigatorii care ajung unde vor se aleg cu o depresie nervoasa totala. Frumoase sarbatori o sa avem - mai ales astea din Bucuresti, ca drumul catre Valea Prahovei va fi o aventura si o placere pentru cei care au heliport in curtea vilei. Ati observat ca astia, in desteptaciunea lor, s-au blocat asa de tare ca nici cu girofarul nu mai au loc sa trea