De zece ani, "imparatul manelelor", Nicolae Guta, pastreaza aceeasi traditie de Sarbatori: se ospateaza cu carne de urs, pregatita dupa o reteta proprie, poarta chiloti rosii si isi pune in virful bradului o steluta din aur cu initialele sale gravate pe ea. "Mi s-a deschis pofta pentru carnea de urs in urma unei vizite pe care am facut-o la prietenul meu Gigi Ursu, care locuieste in strainatate si care m-a servit cu multi ani in urma cu niste delicatese extraordinare.
Dupa scurt timp, m-am trezit la Petrosani cu un colet imens in care se gaseau aproape 250 kilograme de carne de urs. Asta s-a intimplat acum zece ani. De atunci, in fiecare an, in Ajunul Craciunului, prietenul meu imi trimite carne de urs iar eu o pregatesc dupa o reteta proprie. Preparatul meu are atit de mult succes, incit prietenii mei imi mai cer si la pachet", spune Nicolae Guta. Si asta nu e tot.
Daca din doua piei imense Guta si-a facut "doua cojoace de mare frumusete", celelalte opt stau agatate la loc de cinste pe peretii palatului "imparatului" din Petrosani si nimeni n-are voie sa se atinga de ele. Desi manelistul prefera ursuletii "pentru ca au carnea mult mai frageda", ne-a prezentat, in exclusivitate, reteta care l-a facut celebru in rindul lautarilor.
Integral in 7Plus De zece ani, "imparatul manelelor", Nicolae Guta, pastreaza aceeasi traditie de Sarbatori: se ospateaza cu carne de urs, pregatita dupa o reteta proprie, poarta chiloti rosii si isi pune in virful bradului o steluta din aur cu initialele sale gravate pe ea. "Mi s-a deschis pofta pentru carnea de urs in urma unei vizite pe care am facut-o la prietenul meu Gigi Ursu, care locuieste in strainatate si care m-a servit cu multi ani in urma cu niste delicatese extraordinare.
Dupa scurt timp, m-am trezit la Petrosani cu un colet imens in care se gaseau aproape 250 kilograme de carne de