Ingrediente: Blat 1: 8 ouă, 8 linguri zahăr, 4 linguri făină, 8 linguri nucă măcinată, 1 lingură cocos. Blat 2: 6 albuşuri, 10 linguri zahăr, 150 g nucă tăiată cu cuţitul, 2 linguri făină. Crema: 6 gălbenuşuri, 300 g zahăr, 500 ml lapte (100 în crema de ouă, 400 în budincă), 1 plic budincă vanilie, 1 pachet unt de 250 g, 1 plic zahăr vanilat, frişcă, ciocolată rasă. Mod de preparare: Blatul 1: Se bat albuşurile de la cele opt ouă, apoi se adaugă zahărul, gălbenuşurile, nuca măcinată, cocosul şi făina. Se pune compoziţia într-o tavă în care s-a pus hârtie. Se bagă compoziţia la cuptorul preîncălzit 30 de minute la 170 de grade. Se verifică dacă s-a copt cu ajutorul unei scobitori. Blatul se răceşte, iar apoi se taie în două. Blatul 2: Se bat albuşurile, se adaugă zahărul, nuca tăiată cu cuţitul şi la sfârşit făina. Se pregăteşte o tavă cu hârtie de copt, se toarnă compoziţia după care se bagă la cuptor. Se coace aproximativ 35 de minute la foc mediu, până bezeaua devine aurie şi nu se lipeşte de degete. Crema: Se freacă şase gălbenuşuri cu zahărul. Separat, într-o cratiţă se pun 100 ml lapte şi se toarnă compoziţia. Se amestecă pe foc cu lingura de lemn, repede să nu se prindă. Se ţine pe foc până se îngroaşă compoziţia. Se lasă deoparte şi se face budinca, din 400 ml de lapte şi un plic de budincă de vanilie. Se amestecă ambele compoziţii: budinca şi ouăle cu zahăr apoi se dă la răcit. Untul trebuie adus la temperatura camerei. Se freacă puţin cu mixerul, apoi lingură cu lingură se adaugă peste ouă şi budincă. Se adaugă şi plicul de zahăr vanilat apoi se asamblează prăjitura în următoarea ordine: blat cu nucă, cremă, blat bezea, cremă, blat cu nucă, frişcă, ciocolată rasă. Timp de preparare: două ore Dificultate: mare Menţiuni: se poate servi ca tort. Ingrediente: Blat 1: 8 ouă, 8 linguri zahăr, 4 linguri făină, 8 linguri nucă măcinată, 1 lingură cocos. Blat 2: 6