Nelipsiti de geniu sau de imaginatie, romanii din Italia au gasit o solutie originala pentru a-si afuma carnatii. Cu ajutorul unui butoi plin de lemne si o scandura drept capac, romanii nu raman fara deliciile din porc, specifice sarbatorilor de iarna, informeaza Realitatea Tv.
"Punem carnatii la afumat si trebuie sa se aprinda focul. Rumegusul se pune ca sa nu se faca flacara ci fum", au explicat Gina si Vasile, doi romani stabiliti in Italia, atenti la detalii.
Desi munca de pregatire a bucatelor de Craciun a inceput, romanii de peste hotare sunt buni crestini si au hotarat sa nu se atinga de specialitati pana de Ajun.
Nelipsiti de geniu sau de imaginatie, romanii din Italia au gasit o solutie originala pentru a-si afuma carnatii. Cu ajutorul unui butoi plin de lemne si o scandura drept capac, romanii nu raman fara deliciile din porc, specifice sarbatorilor de iarna, informeaza Realitatea Tv.
"Punem carnatii la afumat si trebuie sa se aprinda focul. Rumegusul se pune ca sa nu se faca flacara ci fum", au explicat Gina si Vasile, doi romani stabiliti in Italia, atenti la detalii.
Desi munca de pregatire a bucatelor de Craciun a inceput, romanii de peste hotare sunt buni crestini si au hotarat sa nu se atinga de specialitati pana de Ajun.