Pat antisforăit de 50.000 de dolari
Pentru a veni în ajutorul doamnelor chinuite de „concertele“ nocturne ale propriilor parteneri, o firmă americană a lansat pe piaţă un pat cu totul special. Patul-minune, numit „Starry Night“, este ultima inovaţie hi-tech în materie de odihnă, fiind dotat, printre altele, şi cu un sistem audio performant sau cu televizor.
Patul se poate transforma şi în birou de lucru întrucât are computer, tastatură şi beneficiază şi de conectare la internet. În plus, „Starry Night“ este capabil să monitorizeze respiraţia omului, astfel încât patul emite nişte vibraţii care opresc sforăitul. În momentul în care apare sforăitul, salteaua patului se ridică la un unghi de şapte grade, iar cel care doarme va înceta să sforăie. După ce „concertul“ se opreşte, salteaua revine la poziţia iniţială. Patul, în valoare de 50.000 de dolari, poate fi încălzit sau răcit, după preferinţe. „Cei care au comandat acest pat ne-au spus că îl folosesc nu doar pentru dormit. Patul este un loc ideal pentru citit, pentru a te uita la filme şi a asculta muzică. Există maşini care se parchează singure, cuptoare care sunt programate să-ţi răcească sau să-ţi gătească mâncarea. Patul a fost privit ca un obiect pasiv, neanimat. A venit timpul ca patul să fie prietenul nostru. Dacă ne îmbunătăţim somnul, ne îmbunătăţim şi stilul de viaţă“, a declarat purtătorul de cuvânt al companiei producătoare, Leggett & Platt.
S-a lipit de mobilă pentru
a nu merge la şcoală
Un băieţel din Mexic s-a simţit atât de bine în vacanţa de Crăciun, încât a decis să ia măsuri pentru a nu merge din nou la şcoală. După cum informează Krone.at, micul mexican în vârstă de zece ani s-a lipit de pat folosind un adeziv industrial, cu speranţa că astfel va rămâne acasă. Băiatul şi-a lipit mâna de bara metalică a patului, râmânând blocat două ore. „Am crezut că, dacă sunt lipit