Anca Badiu spune ca este o impatimita a pastelor, pe care le consuma ori de cate ori are ocazia. La restaurant nu se sfieste sa incerce tortellini, spaghetti ori penne, insa daca gateste acasa, cel mai des alege un fel usor de preparat: 'Pasta Fredda', adica paste reci, care se consuma ca aperitiv. Cum se fac acestea ne-a spus chiar Anca: 'Se aleg paste fusili, in forma de spirala, se pun la fiert, iar in paralel se pregateste sosul. Pentru acesta avem nevoie de mozarella (doua-trei bucati mici) Anca Badiu spune ca este o impatimita a pastelor, pe care le consuma ori de cate ori are ocazia. La restaurant nu se sfieste sa incerce tortellini, spaghetti ori penne, insa daca gateste acasa, cel mai des alege un fel usor de preparat: 'Pasta Fredda', adica paste reci, care se consuma ca aperitiv. Cum se fac acestea ne-a spus chiar Anca: 'Se aleg paste fusili, in forma de spirala, se pun la fiert, iar in paralel se pregateste sosul. Pentru acesta avem nevoie de mozarella (doua-trei bucati mici)
Anca Badiu spune ca este o impatimita a pastelor, pe care le consuma ori de cate ori are ocazia. La restaurant nu se sfieste sa incerce tortellini, spaghetti ori penne, insa daca gateste acasa, cel mai des alege un fel usor de preparat: 'Pasta Fredda', adica paste reci, care se consuma ca aperitiv. Cum se fac acestea ne-a spus chiar Anca: 'Se aleg paste fusili, in forma de spirala, se pun la fiert, iar in paralel se pregateste sosul. Pentru acesta avem nevoie de mozarella (doua-trei bucati mici), masline negre si verzi fara samburi, rosii si busuioc. Dupa ce fierb, pastele se pun sub apa rece. Ingredientele pentru sos se taie cubulete si se pun intr-o tigaie cu putin ulei de masline, iar cand sunt gata se rastoarna peste paste. Deasupra se presara busuioc. E o reteta usoara, rapida si foarte buna. V-o recomand', ne-a spus cantareata.