In urma discutiilor voastre, am aflat ce local ati alege cand aveti discutii importante sau, dimpotriva, de ce restaurante sa ne ferim cand mergem la un pranz de afaceri. Mai jos, puteti vedea lista restaurantelor preferate de cititorii HotNews, precum si cele pe care acestia ne sugereaza sa le ocolim.
Cand aveti un client de impresionat, poate ar fi mai intelept sa nu riscati si sa ocoliti urmatoarele localuri:
- Perla, Bistro Philippe si Livada cu Visini din cauza servirii neprofesioniste: chelnerii "nu sunt foarte scoliti" si "sunt exagerat de familiari, ca sa nu spun grosolani", spun cititorii.
- Aspectul de "carciuma" si de "cantina" au caracterizat restaurantele Casa Jienilor si Planet, care au insa si cateva puncte bune: chelnerii sunt seriosi, iar mancarea este buna.
- Confortul clientului nu este punctul forte in cazul localurilor Caru cu Bere si La Taifas: in primul caz, aglomeratia devine stresanta, iar in al doilea, numai la taifas nu poti sta, din cauza zgomotului care vine de la santierul din apropiere.
Criteriul pretului este important pentru cei mai multi dintre noi. Daca sunteti in cautarea serviciilor de calitate, fara a va mai uita la portofel, cititorii recomanda cateva restaurante mai scumpe:
- Bastille
- Silviu' - unde preturile sunt mari, dar la pranz beneficiezi de discount.
- Jaristea - unde poti urmari si un spectacol in timpul cinei, decorul este interesant, iar mancarea si servirea sunt excelente.
- la Balthazar este usor de ajuns, se afla in centru, iar mancarea este buna.
Iata si restaurantele "castigatoare", care au primit doar aprecieri:
- Trattoria del Tatoli, restaurant italian, care este recomandat drept "un loc perfect pentru o cina de afaceri": te poti intelege cu cei de la masa, mancarea e ex