Matilda Pascal-Cojocarita spune ca stie sa prepare o multime de mancaruri, care mai de care mai sofisticate. Numai ca de cand copiii ei au crescut, a decis, de comun acord cu sotul ei, dirijorul Stefan Cigu, sa adopte un regim alimentar mai sanatos. In afara de perioada sarbatorilor, cand pe masa artistilor se gasesc bucate traditionale, meniul Matildei si al familiei sale e bazat in special pe preparate vegetariene. Interpreta de muzica populara consuma carne pregatita pe gratar numai de doua o Matilda Pascal-Cojocarita spune ca stie sa prepare o multime de mancaruri, care mai de care mai sofisticate. Numai ca de cand copiii ei au crescut, a decis, de comun acord cu sotul ei, dirijorul Stefan Cigu, sa adopte un regim alimentar mai sanatos. In afara de perioada sarbatorilor, cand pe masa artistilor se gasesc bucate traditionale, meniul Matildei si al familiei sale e bazat in special pe preparate vegetariene. Interpreta de muzica populara consuma carne pregatita pe gratar numai de doua o
Matilda Pascal-Cojocarita spune ca stie sa prepare o multime de mancaruri, care mai de care mai sofisticate. Numai ca de cand copiii ei au crescut, a decis, de comun acord cu sotul ei, dirijorul Stefan Cigu, sa adopte un regim alimentar mai sanatos. In afara de perioada sarbatorilor, cand pe masa artistilor se gasesc bucate traditionale, meniul Matildei si al familiei sale e bazat in special pe preparate vegetariene. Interpreta de muzica populara consuma carne pregatita pe gratar numai de doua ori pe luna. In rest, se limiteaza la salate de legume si fructe, fapt care o ajuta sa-si pastreze silueta. Printre preparatele sale preferate se numara fasolea batuta, salata de vinete si orezul cu legume.
Ce le recomanda persoanelor care nu vor sa manance preparate din carne
Fasole batuta
Pentru sase portii, se iau 500 g fasole alba uscata, un morcov, o radacina de patrunj