Ma numesc Danaila Victoria si prin prezenta scrisoare vreau sa va anunt in mod personal ca citesc saptamana de saptamana revista "Formula AS" si sunt multumita de tot ce este scris in ea.
Pot sa va anunt ca aceasta revista m-a vindecat in urma cu 10 luni de pietre la rinichi. In decembrie 2006, am gasit scris intr-un articol denumirea de ghimpe negru. Nu stiam ce planta este, ma uitam la copacii care aveau ghimpi si in cele din urma l-am depistat. Il stiam de pe la 7 ani, cand am inceput scoala primara in satul meu natal Campeneanca, si mancam de prin noiembrie pana in februarie pastai din acest salcam boieresc (asa ii spuneau oamenii). Am cules deci mai multe pastai (am facut doza: 1 pastaie la 10 kg corp, eu aveam 70 kg si am pus 10 pastai), le-am spalat, le-am rupt, ca sa incapa in oala, am pus 2 litri de apa si le-am fiert pana a ramas un litru din aceasta bautura delicioasa. Am impartit-o in trei cani. Una am baut-o la ora 8 dimineata si am mancat carne la gratar, a doua cana am baut-o la ora 14, iar am mancat carne fripta, fiindca nu rezista rinichii daca nu mananci bine, iar la ora 20 am baut ultima cana din acest ceai. Separat, mi-am procurat 30 de pampersi ca sa evit udatul asternutului. Am ramas destul de perplexa cand am vazut ce rezultat au avut: pietrele au iesit, macerate ca zatul de cafea, de un maro inchis. Din clipa in care am terminat de baut acest ceai, nu m-au mai durut rinichii. In schimb, din greutatea de 70 kg pe care o aveam, am ramas la greutatea de 58 kg, deci am pierdut 12 kg, dar ma simt bine. Pastaile trebuie culese cand cade zapada, atunci sunt la maturitate. Daca aveti cititori cu pietre la rinichi, ficat si fiere, care se pot deplasa pana aici, in Focsani, comuna Balotesti, sat Petroasa, eu le pot oferi aceste pastai care cresc in zona.
Va multumesc ca ati infiintat aceasta revista, deoarece m-am vindecat de calculi re