Din cele 10.200 de bilete pentru Euro 2008 oferite românilor, doar aproximativ 5.000 au fost rezervate până acum. Termenul-limită expiră azi, deci tragerea la sorţi nu-şi mai are rostul
Din cele 10.200 de bilete pentru Euro 2008 oferite românilor, doar aproximativ 5.000 au fost rezervate până acum. Termenul-limită expiră azi, deci tragerea la sorţi nu-şi mai are rostul
Înainte de a afla exact care este modalitatea prin care îşi pot procura tichete pentru a fi alături de tricolori la Euro 2008, fanii echipei naţionale erau extrem de activi. Se spunea că cererea este de patru ori mai mare decât oferta.
Până la urmă, biletele nu s-au epuizat conform ipotezei, asta şi pentru că românii nu au crezut în sistem.
Forul mondial a distribuit ţării noastre 10.200 de bilete pentru cele trei meciuri din grupă ale României. Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a mizat, bazându-se pe informaţii reale, că cererea va fi cu mult peste ofertă, aşa că a iniţiat un sistem prin care tichetele urmau să fie distribuite în urma unei trageri la sorţi, la fel cum procedează şi alte federaţii calificate la acest turneu final. Ba chiar s-a fixat şi un termen (29 ianuarie-7 februarie) în care doritorii, după ce achitau contravaloarea biletelor, trebuiau să aştepte ca Zeiţa Fortuna să se uite şi la ei.
Până aseară, doar 5.000 de bilete se cumpăraseră, astfel că sistemul cu tragere la sorţi nu-şi mai are rostul. De acum înainte, se va aplica principiul "primul venit, primul cumpărător". La prima impresie s-ar putea crede că fie preţul biletelor (80 de euro, plus 10 euro comision - categoria a II-a, 45 de euro, plus 10 euro comision - categoria a III-a) valabile pentru toate meciurile din grupe, fie preţurile scumpe din Austria i-au speriat pe fani.
De fapt, aceştia nu au avut încredere în acest sistem al tragerii la sorţi şi au aşteptat ca el să treacă. Este limp