Stimati cititori ai fabuloasei reviste "Formula AS",
Va scrie un om de 71 ani, care pana acum cativa ani, 5 sau 6, nu a pus gura pe ceapa, pe usturoi, in nici un fel. Diagnosticat in urma cu 50 ani cu gastrita hiperacida, am chinuit o sotie cu mofturi privind prepararea mancarurilor. Am inghitit mult bicarbonat de sodiu, Dicarbocalm, dar degeaba. Dar citind "Formula AS", m-a ajutat si pe mine Dumnezeu. Astfel, am aflat in revista ca aciditatea gastrica poate fi reglata (nu combatuta) in limite normale. Cum? Printr-un tratament cu argila. Am inghitit 4 kg de argila de la d-l Bocan, am baut 3-4 litri de ulei de masline, am mancat pachete de drojdie de bere pentru refacerea florei microbiene, neputand manca usturoi mestecat, am citit in revista recomandarea de a inghiti catei intregi. Mare diferenta, benefica! Acum, dupa cele inghitite, mananc orice, pot bea 2-3 pahare de vin, usturoi cu lingurita, ceapa nelipsita. As putea face multe consideratii pe aceasta tema, dar sunt convins ca spatiul grafic este restrans. Ce le-as recomada celor interesati: 1. Cititi cu incredere "Formula AS", cat se poate de regulat. 2. Sfaturile pe care le veti gasi in ea va vor ajuta cu siguranta. 3. Nu excludeti consultarea medicilor de specialitate, dar aveti incredere si in cei care scriu in revista. In mod sigur, argila, uleiul de masline, drojdia de bere sunt alimente-medicament. Multe din sfaturile urmate de mine provin si de la cititori, carora le multumesc.
D-na Sanziana Pop si intreg colectiv al revistei "Formula AS", va multumesc si eu ca existati, nu cred ca e usor ceea ce faceti, dar continuati. Mii de oameni si-au regasit sanatatea prin sfaturile dvs.
Dumnezeu sa va ajute, iar daca sunt greutati financiare, mariti pretul, caci revista dvs. e nepretuita.
ing. VIRGIL ARSENE - Sos. Bucium 87F, Iasi, tel. 0232/27.44.25
"Am neoplasm mamar stadiul