Săptămâna care a trecut a adus un nou minim pentru indicele BET (din fericire, deocamdată doar privind cotaţia intra-day), care a coborât la un nivel pe care nu-l mai atinsese din iunie 2006 şi care, paradoxal, coincide cu maximul atins de indice în prima săptămână de tranzacţionare din ianuarie 2006. Sutem acum la nivelurile de preţ cu care ne-am întâlnit pentru prima dată în urmă cu mai bine de doi ani, cel puţin în cazul indicelui BET. Indicele BET-FI a avut un co
Săptămâna care a trecut a adus un nou minim pentru indicele BET (din fericire, deocamdată doar privind cotaţia intra-day), care a coborât la un nivel pe care nu-l mai atinsese din iunie 2006 şi care, paradoxal, coincide cu maximul atins de indice în prima săptămână de tranzacţionare din ianuarie 2006. Sutem acum la nivelurile de preţ cu care ne-am întâlnit pentru prima dată în urmă cu mai bine de doi ani, cel puţin în cazul indicelui BET.
Indicele BET-FI a avut un comportament ceva mai bun, în sensul că, deocamdată, nu a intrat sub pragul de suport dat de minimul din ianuarie, dar a cunoscut la rândul său o depreciere de câteva procente. Situaţia sa rămâne pe mai departe fragilă atâta vreme cât nu va reuşi să se plaseze peste pragul de rezistenţă de 64.452 puncte, timp de mai multe şedinţe şi pe fondul unor rulaje mai mari decât în prezent.
La nivel de raportări financiare, veştile au fost în general pozitive, majoritatea companiilor raportând profituri, în unele cazuri în creştere chiar mai mare de 10% comparativ cu anul precedent. În perioada care urmează, aşteptăm comunicatele referitoare la rezultatele financiare preliminate pentru câteva societăţi mai importante, precum BRD, Rompetrol Rafinare, Transelectrica, Antibiotice, Biofarm, SSIF Broker, Impact, Petrom şi SIF-uri.
sursa: www.ktd.ro