Deseori trebuie sa facem fata unor perioade solicitante din punct de vedere intelectual. In astfel de situatii, cocktailurile de legume, fructe, dar si ceaiurile cu un continut ridicat de vitamine si minerale ne ajuta sa obtinem performantele dorite.
Lamaia, bogata in substante active, calciu si potasiu, este tonicul perfect pentru improspatarea memoriei. Combinat cu miere, sucul de lamaie sporeste capacitatea de asimilare a noilor informatii. Procentul ideal este de doua linguri de suc si o lingura de miere. Sucul de mere, baut pe stomacul gol este si el recunoscut pentru capacitatea sa de a imbunati memoria.
Morcovul, bogat in glucide si caroten, sporeste, de asemenea, puterea de memorare. Fitonutritionistul Eugen Giurgiu recomanda ca in preajma momentelor solicitante sa se bea in fiecare dimineata un pahar de suc de morcovi amestecat cu cate doua linguri de zeama de lamaie si sa se consume nuci, deoarece sunt bogate in lecitina.
Adevarul Deseori trebuie sa facem fata unor perioade solicitante din punct de vedere intelectual. In astfel de situatii, cocktailurile de legume, fructe, dar si ceaiurile cu un continut ridicat de vitamine si minerale ne ajuta sa obtinem performantele dorite.
Lamaia, bogata in substante active, calciu si potasiu, este tonicul perfect pentru improspatarea memoriei. Combinat cu miere, sucul de lamaie sporeste capacitatea de asimilare a noilor informatii. Procentul ideal este de doua linguri de suc si o lingura de miere. Sucul de mere, baut pe stomacul gol este si el recunoscut pentru capacitatea sa de a imbunati memoria.
Morcovul, bogat in glucide si caroten, sporeste, de asemenea, puterea de memorare. Fitonutritionistul Eugen Giurgiu recomanda ca in preajma momentelor solicitante sa se bea in fiecare dimineata un pahar de suc de morcovi amestecat cu cate doua linguri de zeama de