Echipa restaurantului cu specific românesc din capitala Olteniei, „Carul din Stele“, a reuşit pentru al treilea an consecutiv să câştige cea de-a treia ediţie a Festivalului Internaţional de Pomana Porcului de la Balvanyos, judeţul Covasna.Patru bucătari ai restaurantului cu specific românesc „Carul din Stele“ îşi pregăteau uneltele în seara din 14 februarie, căci în ziua ce urma se deschideau porţile celei de-a treia ediţii a Festivalului Internaţional de Pomana Porcului. În numai câteva ore, trebuia să sacrifice porcul şi să-i prepare carnea, să încânte ochiul, dar şi papilele gustative ale juriului de la Balnavyos. Mercurul termometrelor coborâse mult sub zero în dimineaţa de 15 februarie, zi de desfăşurare a marii competiţii. 15 echipe de bucătari din principalele zone geografice ale României: Bucovina, Ardeal, Muntenia, dar şi din Ungaria au venit să-şi arate măiestria în tăierea şi prepararea porcului. Se anunţa o luptă crâncenă. Oltenii noştri erau pregătiţi şi încrezători: bardele erau ascuţite, zaibărul era aşezat la loc de cinste, în damigeană, iar taraful, surpriza lor pentru organizatori, îi acompania în gerul iernii. Au primit un porc de 100 de kilograme, doi baloţi de paie, o butelie şi au avut la dispoziţie aproximativ şapte ore pentru a tăia şi prepara carnea. Cronometrul a fost pornit, aşa că nu mai era timp de pierdut.
Al treilea succes consecutiv Startul a fost dat. Sarcinile au fost şi ele distribuite. După tranşarea porcului, barda din mâna bucătarului tăia carnea pentru cârnaţi. Din când în când, o băutură tare, servită în căni de lut, îi mai încălzea căci gerul era năprasnic. Nimic însă nu i-a putut opri pe bucătarii olteni de la „Carul din Stele“ din drumul lor spre câştigarea altui trofeu, al treilea la număr. Dacă 2006 le-a adus premiul III, în anul care i-a urmat a fost rândul premiului special să fie adus la Craiova. Nici la