Cinci bloggeri romani se implica intr-un program prin care vor instrui mai multe ONG-uri din tara sa foloseasca in activitatile lor de advocacy blogul si alte "elemente web 2.0" precum videosharing, wiki, collective tagging, retele sociale. Potrivit unui comunicat de presa, scopul acestei initiative este sa ajute reprezentantii societatii civile, tot mai numerosi, sa-si faca auzita vocea in conditiile in care accesul la media traditionale este "relativ dificil".
Programul "New Media: Blogul ca mijloc de advocacy" apartine Fundatiei Soros Romania in partneriat cu Centrul pentru Jurnalism Independent. Prin acest program, cinci ONG-uri, ce vor fi selectate pana la mijlocul lunii aprilie, vor beneficia timp de cateva luni de instruire in materie de bloguri din partea unor oameni cu experienta in domeniu - Iulian Comanescu, Bradut Ulmanu, Sorin Adam Matei, Iulian Trasa si Doru Panaitescu.
Iulian Comanescu precizeaza pe blogul sau ca "am pus sus si o platforma pentru intreaga poveste blONG.eu. De acolo, ONG-istii doritori de a beneficia de program pot afla cum se pot inscrie si cand se anunta cele cinci ONG-uri castigatoare". Cinci bloggeri romani se implica intr-un program prin care vor instrui mai multe ONG-uri din tara sa foloseasca in activitatile lor de advocacy blogul si alte "elemente web 2.0" precum videosharing, wiki, collective tagging, retele sociale. Potrivit unui comunicat de presa, scopul acestei initiative este sa ajute reprezentantii societatii civile, tot mai numerosi, sa-si faca auzita vocea in conditiile in care accesul la media traditionale este "relativ dificil".
Programul "New Media: Blogul ca mijloc de advocacy" apartine Fundatiei Soros Romania in partneriat cu Centrul pentru Jurnalism Independent. Prin acest program, cinci ONG-uri, ce vor fi selectate pana la mijlocul lunii aprilie, vor beneficia timp de cateva luni