Ca un om calculat ce este, Silviu Prigoana se gandeste la toate, chiar si la ziua in care va spune "Adio!" acestei lumi. Ca sa fie sigur ca dupa ce moare, o sa aiba ce manca pe lumea cealalta, afaceristul si-a facut parastasul de 40 de zile inca din timpul vietii. La masa au fost chemate cam 80 de persoane, apropiati si rude ale "defunctului" in viata.
"Parastasul a avut loc la Bucuresti, ca aici am do-miciliul si nu la Gherla, orasul meu natal. Am avut si bocitoare, care m-au plans jumatate de ora. Am decis sa-mi fac parastas inca din timpul vietii pentru ca nu am incredere ca dupa ce voi muri, copiii mei se vor ocupa de asta", ne-a spus miliardarul. Meniul servit mesenilor a fost 100% romanesc, iar din acesta nu au lipsit bucatele preferate ale "raposatului". "Nu am avut fructe de mare, pentru ca in Bucuresti nu exista mare", ne-a mai marturisit Silviu Prigoana.
Integral in Cancan. Ca un om calculat ce este, Silviu Prigoana se gandeste la toate, chiar si la ziua in care va spune "Adio!" acestei lumi. Ca sa fie sigur ca dupa ce moare, o sa aiba ce manca pe lumea cealalta, afaceristul si-a facut parastasul de 40 de zile inca din timpul vietii. La masa au fost chemate cam 80 de persoane, apropiati si rude ale "defunctului" in viata.
"Parastasul a avut loc la Bucuresti, ca aici am do-miciliul si nu la Gherla, orasul meu natal. Am avut si bocitoare, care m-au plans jumatate de ora. Am decis sa-mi fac parastas inca din timpul vietii pentru ca nu am incredere ca dupa ce voi muri, copiii mei se vor ocupa de asta", ne-a spus miliardarul. Meniul servit mesenilor a fost 100% romanesc, iar din acesta nu au lipsit bucatele preferate ale "raposatului". "Nu am avut fructe de mare, pentru ca in Bucuresti nu exista mare", ne-a mai marturisit Silviu Prigoana.
Integral in Cancan.