Cei 3.500 de jurnalisti care au fost acreditati la summitul NATO de la Bucuresti au avut din plin prilejul de a se delecta cu specialitati culinare si bahice, de care unii nici macar nu auzisera vreodata. In cele doua seri, de marti si miercuri, cand ziaristii au participat la dineul 'monstruos' oferit special pentru ei de organizatori, au curs mii de litri de bautura din cea mai rafinata, iar delicatesele le-au incins papilele la maximum. S-a baut in Casa Poporului palinca de Maramures veche d Cei 3.500 de jurnalisti care au fost acreditati la summitul NATO de la Bucuresti au avut din plin prilejul de a se delecta cu specialitati culinare si bahice, de care unii nici macar nu auzisera vreodata. In cele doua seri, de marti si miercuri, cand ziaristii au participat la dineul 'monstruos' oferit special pentru ei de organizatori, au curs mii de litri de bautura din cea mai rafinata, iar delicatesele le-au incins papilele la maximum. S-a baut in Casa Poporului palinca de Maramures veche d
Cei 3.500 de jurnalisti care au fost acreditati la summitul NATO de la Bucuresti au avut din plin prilejul de a se delecta cu specialitati culinare si bahice, de care unii nici macar nu auzisera vreodata.
In cele doua seri, de marti si miercuri, cand ziaristii au participat la dineul 'monstruos' oferit special pentru ei de organizatori, au curs mii de litri de bautura din cea mai rafinata, iar delicatesele le-au incins papilele la maximum. S-a baut in Casa Poporului palinca de Maramures veche de peste 10 ani, dar si whisky de cea mai buna calitate, ca sa nu mai spunem de vinul nobil si rafinat pentru toate gusturile servit la butoiase de lemn sau, pentru cei mai simandicosi, in sticle frapate. Daca bautura a fost din belsug si nu numai, mancarea i-a dat gata pe ziaristii prezenti la summit, in special pe cei straini, care nu au vazut in viata lor atatea sortimente de preparate