Peste o mie de iubitori ai fripturilor la gratar au pregatit, duminica, 12 tone de carne de vita, stabilind un nou record Guinness si promovand in acelasi timp cel mai suculent produs alimentar de export al Uruguayului, informeaza Reuters. Mai multi soldati au instalat gratarul lung de 1,6 kilometri, iar pompierii au aprins sase tone de carbuni pentru a pregati uriasa friptura. Carnea a fost preparata de 1.250 de persoane, sub privirile a 20.000 de spectatori, care au izbucnit in tipete de bucurie cand oficialul din partea Guinness Book a confirmat ca s-a stabilit un nou record. Mexic este tara care detinea recordul anterior, cu o friptura preparata, in 2006, din patru tone de carne. Gratarul a fost organizat de National Meats Institute, care se ocupa cu monitorizarea vanzarilor de carne de vita in strainatate. Exporturile din carne de vita au adus anul trecut statului Uruguay, care se invecineaza cu alti doi mari producatori de carne de vita, Argentina si Brazilia, incasari de 817 milioane de dolari. Scris de: {autor}MFX{/autor} Comentarii (0) Scrie comentariu (va rugam aveti rabdare pana acesta va fi moderat)
Nume
Comentariumicsoreaza | mareste
Am citit si accept Regulile pentru postarea comentariilor.
Adauga comentariu
Va rugam activati JavaScript pentru a posta un comentariu
Peste o mie de iubitori ai fripturilor la gratar au pregatit, duminica, 12 tone de carne de vita, stabilind un nou record Guinness si promovand in acelasi timp cel mai suculent produs alimentar de export al Uruguayului, informeaza Reuters. Mai multi soldati au instalat gratarul lung de 1,6 kilometri, iar pompierii au aprins sase tone de carbuni pentru a pregati uriasa friptura. Carnea a fost preparata de 1.250 de persoane, sub privirile a 20.000 de spectatori, care au izbucnit in tipete de bucurie cand oficialul din partea Guinness Book a confirm