Cristi Starica sef Directia Piete Singurul punct de sacrificare a mieilor din oras va fi infiintat in piata Tatarasi Sud, pentru perioada 20-30 aprilie. Aici, spatiul primariei este de 80 metri patrati, din care 30 metri patrati sunt destinati macelariei si 50 pentru desfacerea produselor din miel. Municipalitatea a organizat o licitatie pentru folosirea macelariei, dar nimeni nu s-a aratat interesat de oferta. In consecinta, comerciantii vor veni cu propriii macelari si vor utiliza spatiul in schimbul unei plati de 4 lei pentru fiecare miel vandut.
"Este primul an in care infiintam un astfel de punct de sacrificare a mieilor. Spatiul este corespunzator amenajat. Clientul va alege mielul care va fi sacrificat, urmand sa-l preia din punctul de desfacere a marfii. Comerciantii vor plati suma de 4 lei pentru fiecare miel vandut. Nu stim cu exactitate preturile care vor fi practicate de sarbatori, dar in perioada Pastelui catolic au fost cazuri cand kilogramul de miel a fost vandut cu 14 lei", a declarat Cristi Starica, sef Directia Piete. In celelalte piete din oras vor functiona doar puncte de desfacere a produselor din miel, iar preturile vor varia intre 17 si 20 lei pe kilogram.
Cristi Starica sef Directia Piete Singurul punct de sacrificare a mieilor din oras va fi infiintat in piata Tatarasi Sud, pentru perioada 20-30 aprilie. Aici, spatiul primariei este de 80 metri patrati, din care 30 metri patrati sunt destinati macelariei si 50 pentru desfacerea produselor din miel. Municipalitatea a organizat o licitatie pentru folosirea macelariei, dar nimeni nu s-a aratat interesat de oferta. In consecinta, comerciantii vor veni cu propriii macelari si vor utiliza spatiul in schimbul unei plati de 4 lei pentru fiecare miel vandut.
"Este primul an in care infiintam un astfel de punct de sacrificare a mieilor. Spatiul este corespunzator a