Bahmu stie sa gateasca o multime de feluri. Dar pentru ca lui Silviu Prigoana ii place foarte mult mancarea de cartofi facuta de mama lui, s-a vazut nevoita sa invete de la soacra aceasta reteta-minune. Atunci cand s-a maritat cu Prigoana, Adriana a trebuit sa invete sa faca mancarea preferata a sotului ei. I-a cerut reteta mamei lui Silviu, iar acum e maestra la prepararea acesteia. 'Mancarea de cartofi ? la Gherla' e simpla. Aveti nevoie de un kg de cartofi, 3 cepe, o capatana de usturoi, do Bahmu stie sa gateasca o multime de feluri. Dar pentru ca lui Silviu Prigoana ii place foarte mult mancarea de cartofi facuta de mama lui, s-a vazut nevoita sa invete de la soacra aceasta reteta-minune. Atunci cand s-a maritat cu Prigoana, Adriana a trebuit sa invete sa faca mancarea preferata a sotului ei. I-a cerut reteta mamei lui Silviu, iar acum e maestra la prepararea acesteia. 'Mancarea de cartofi ? la Gherla' e simpla. Aveti nevoie de un kg de cartofi, 3 cepe, o capatana de usturoi, do
Bahmu stie sa gateasca o multime de feluri. Dar pentru ca lui Silviu Prigoana ii place foarte mult mancarea de cartofi facuta de mama lui, s-a vazut nevoita sa invete de la soacra aceasta reteta-minune.
Atunci cand s-a maritat cu Prigoana, Adriana a trebuit sa invete sa faca mancarea preferata a sotului ei. I-a cerut reteta mamei lui Silviu, iar acum e maestra la prepararea acesteia. 'Mancarea de cartofi ? la Gherla' e simpla. Aveti nevoie de un kg de cartofi, 3 cepe, o capatana de usturoi, doua linguri de bulion, o lingurita de boia dulce, patrunjel, sare si piper. Ceapa taiata julien se caleste intr-o cratita, cu o lingurita de ulei de masline. Se adauga cartofii taiati cubulete, se acopera cu apa si se lasa la foc 20 de minute. Se adauga bulionul, sarea, piperul si boiaua. Usturoiul, tocat marunt, se pune cu 5 minute inainte de a se lua mancarea de pe foc.
Ii place ca ma