Circa 90% din traficul mondial de internet este reprezentat de mesajele de e-mail nesolicitate - spam-ul. Ce trebuie să facem pentru a ne proteja şi care sunt cele mai eficiente măsuri de a combate fenomenul? Comercializăm bază de date cu 2.000.000 de adrese de e-mail, cuprinzând atât adrese ale persoanelor juridice, cât şi ale persoanelor fizice cu domiciliul în România, la cel mai mic preţ de pe piaţă. La achiziţionarea pachetului veţi primi gratuit şi un program
Circa 90% din traficul mondial de internet este reprezentat de mesajele de e-mail nesolicitate - spam-ul. Ce trebuie să facem pentru a ne proteja şi care sunt cele mai eficiente măsuri de a combate fenomenul?
Comercializăm bază de date cu 2.000.000 de adrese de e-mail, cuprinzând atât adrese ale persoanelor juridice, cât şi ale persoanelor fizice cu domiciliul în România, la cel mai mic preţ de pe piaţă.
La achiziţionarea pachetului veţi primi gratuit şi un program de trimitere a e-mailurilor, care poate expedia până la 50.000 de mailuri pe oră, program care în mod normal ar costa 100 de euro. Pretul bazei de date care include cele două milioane de mailuri şi programul de trimitere, oferit gratuit, este 500 lei“.
Probabil că mulţi dintre cititorii Capital au primit deja pe e-mail o astfel de ofertă, iar dacă nu, posibil să o primească foarte curând. Desigur, e vorba de cineva care vă propune o soluţie simplă de a trimite „spam“ - termen generic care desemnează mesajele electronice comerciale nesolicitate. Trimiterea de astfel de mesaje este ilegală şi incriminată ca atare atât în România, cât şi în toate ţările din lume care au o reglementare minimă a comunicaţiilor electronice. Şi totuşi, spam-ul este una dintre cele mai prolifice activităţi din sfera criminalităţii informatice, mult mai enervantă decât