Schimbarile din industria de Food Service se vor discuta la Food Service Industry Forum, eveniment ce va avea loc pe data de 15 mai, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Sunt asteptati manageri de restaurante, baruri, cafenele si firme de catering, furnizori, consultanti si specialisti din domeniu.
Participantii vor putea discuta subiecte legate de tendintele industriei de Food Service, nivelul de dezvoltare al locatiilor romanesti, obiceiuri de consum, distributia si aprovizionarea sau situatia spatiilor comerciale.
In discutiile forumului va fi abordat si subiectul vinului servit in restaurante, urmand a fi dezbatute modalitatile de selectie si prezentare, politica de pret, meniul de vin si promovarea in restaurant.
Fiecare dintre subiectele propuse vor fi discutate si analizate de specialisti cu experienta in acest domeniu. Dintre vorbitori fac parte Camelia Buburuz – director HR JW Marriott Bucharest Grand Hotel, George Butunoiu – director George Butunoiu Consulting / director restaurant Heritage, Silvana Borza – director resurse umane restaurantele La Mama, Valentin Vernea – National On Trade Channel Manager URSUS Breweries, Rares Marinescu – director general Cramele Recas Group.
Singurul eveniment dedicat industriei de Food Service din Romania, Food Service Industry Forum se afla anul acesta la a doua editie. Evenimentul este organizat de Food & Bar Magazine si este sutinut de companiile Top Horeca, URSUS Breweries si Elite.
Inscrierile se pot face pe site-ul www.foodandbar.ro, unde se gasesc toate detaliile despre forum. Schimbarile din industria de Food Service se vor discuta la Food Service Industry Forum, eveniment ce va avea loc pe data de 15 mai, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Sunt asteptati manageri de restaurante, baruri, cafenele si firme de catering, furnizori, consultanti si specialisti d