Alesii au intrat in cursa pentru alegerile locale si au uitat complet sa mai vina la serviciu. Pentru a se putea ocupa de campania electorala, fara a fi penalizati la salariu, deputatii si senatorii au apelat la metoda clasica de chiul, si anume au decis sa 'lucreze' in comisii sau in teritoriu. Dintre cei 466 de parlamentari, peste 40 de deputati si 30 de senatori candideaza in alegerile locale. Pentru a acoperi lipsa de la munca a colegilor lor, membrii Biroului Permanent al Camerei Deputatil Alesii au intrat in cursa pentru alegerile locale si au uitat complet sa mai vina la serviciu. Pentru a se putea ocupa de campania electorala, fara a fi penalizati la salariu, deputatii si senatorii au apelat la metoda clasica de chiul, si anume au decis sa 'lucreze' in comisii sau in teritoriu. Dintre cei 466 de parlamentari, peste 40 de deputati si 30 de senatori candideaza in alegerile locale. Pentru a acoperi lipsa de la munca a colegilor lor, membrii Biroului Permanent al Camerei Deputatil
Alesii au intrat in cursa pentru alegerile locale si au uitat complet sa mai vina la serviciu. Pentru a se putea ocupa de campania electorala, fara a fi penalizati la salariu, deputatii si senatorii au apelat la metoda clasica de chiul, si anume au decis sa 'lucreze' in comisii sau in teritoriu.
Dintre cei 466 de parlamentari, peste 40 de deputati si 30 de senatori candideaza in alegerile locale. Pentru a acoperi lipsa de la munca a colegilor lor, membrii Biroului Permanent al Camerei Deputatilor au decis, luni, ca zilele de miercuri, joi si vineri sa fie dedicate activitatilor in teritoriu. La Senat, conducerea a ales cealalta formula convenabila celor care nu vor sa presteze in campul muncii, declarand miercuri si joi zile 'de lucrat' in comisii. Pana ieri isi depusesera cereri de concediu fara plata pe perioada campaniei, adica pana la sfarsitul lunii mai, sapte deputati: