În urma cu câteva decenii, restaurantul Predeal era una dintre bijuteriile Muresului în materie de localuri. Pâna acum 6-7 ani, o nunta la restaurantul Predeal era un motiv de mândrie, iar invitatii nuntilor de acolo aveau multa bataie de cap pentru a-si gasi tinuta potrivita unui asemenea loc select. Timpul nu a iertat, însa, nici acest restaurant, asa ca, fara modernizari, în ultimii ani Predeal a devenit un restaurant oarecare.
În sfârsit, anul trecut, un târgumuresean a decis sa schimbe destinul Predealului. Victor Prodan, proprietarul complexului Terra din Ungheni a luat decizia închiderii si modernizarii localului, de la A la Z. Timp de mai multe luni, o echipa de designeri si muncitori au lucrat pentru a le reda muresenilor “adevaratul” restaurant Predeal. Cu un stil arhitectural ce pastreaza liniile clasice, dar cu un desig modern, rafinat, restaurantul este dominat de o atmosfera calda, intima, extrem de placuta. Maroul si visiniul dau o nota pronuntata de eleganta, iar culorile deschise, bine asortate cu cele închise, creaza o atmosfera destinsa, calda.
Restaurantul are o capacitate de 250 de locuri, fiind astfel potrivit pentru orice fel de evenimente: nunti, cocktail-uri, zile onomastice, botezuri etc. Pentru cei care doresc si mai multa intimitate, exista salonul de nefumatori, de asemenea un loc amenajat cu deosebita atentie, iar amatorii meselor servite în aer liber au la dispozitie terasa restaurantului.
La toate aceste noutati se adauga calitatea serviciilor. O echipa de profesionisti în ceea ce înseamna bucatarie si modul de servire a clientilor sta la dispozitia celor care vin la restaurantul Predeal, fie pentru mese organizate, fie pentru un prânz sau o cina romantica.
Inaugurarea noului restaurant Predeal a avut loc la finalul saptamânii trecute, când aici s-a desfasurat o nunta. Panglica inaugurala a fost taiata de Cip