Ciocolata cu lapte, cirese, martipan sau fructe exotice… Deja va lasa gura apa? Nu va invinovatesc... Acesta este primul impuls pe care il au toti cei care trec pragul magazinului A la Reine Astrid. Istoria acestei marci dateaza inca din anii ’30, cand Mademoiselle Gobert a infiintat un mic butic unde se vindea ciocolata pentru a omagia disparitia prematura a reginei Astrid a Belgiei. De-a lungul anilor brand-ul a devenit din ce in ce mai cunoscut in intreaga lume datorita calitatii exceptionale a produselor din ciocolata care pot fi gasite aici.
Spre deliciul celor pasionati de ciocolata, acum ceva vreme A la Reine Astrid s-a inaugurat si in Romania. Pasionatii de ciocolata pot afla chiar de la proprietara magazinului mai multe detalii despre fiecare sortiment dispus. Fiecare are istoria si savoarea lui foarte bine individualizata. Pe langa sortimente deja celebre, cum ar fi ciocolata cu lapte, cea amaruie, trufele sau pralinele cu cirese sau fructe exotice, mica ciocolaterie introduce pe piata romaneasca si unele putin mai neobisnuite cum ar fi ciocolata cu iasomie, piper sau ceai.
Potrivit Lilianei Hrenciuc, proprietara A la Reine Astrid, toata ciocolata comercializata de catre ei este obtinuta din unt de cacao produs in Venezuela si Africa. Aceste doua locatii sunt celebre pentru producerea ingredientului de baza a ciocolatei fine.
Inca din cele mai vechi timpuri ciocolata a fost considerata un deliciu de care se bucura doar cei privilegiati. Desi vremurile s-au mai schimbat, statutul adevaratei ciocolate frantuzesti a ramas acelasi. Diversitatea sortimentelor care se gasesc la A la Reina Astrid este dezarmanta, multitudinea de arome te duce cu gandul la calatoria magica pe care a parcurs-o ciocolata pana a ajunge la forma ei actuala. De la praline cu nuci, alune si zahar caramel pana la praline cu martipan si coaja de portocala,