Povestea Andradei Mocanescu, fetita de 12 ani din Bucuresti, care si-a pus capat zilelor aruncandu-se de la etajul 10 al blocului in care locuia si care facea parte din comunitatea emo, a starnit controverse in randul adeptilor acestui curent, dar mai ales i-a pus pe jar pe parintii adolescentilor din Romania. 'Emo nu este nici pe departe o boala, ci face parte din criza adolescentei. Pana la 11 ani, copilul nu are gandire, iar pana la 16 ani nu are identitate', explica prof. dr. Florin Tudose, Povestea Andradei Mocanescu, fetita de 12 ani din Bucuresti, care si-a pus capat zilelor aruncandu-se de la etajul 10 al blocului in care locuia si care facea parte din comunitatea emo, a starnit controverse in randul adeptilor acestui curent, dar mai ales i-a pus pe jar pe parintii adolescentilor din Romania. 'Emo nu este nici pe departe o boala, ci face parte din criza adolescentei. Pana la 11 ani, copilul nu are gandire, iar pana la 16 ani nu are identitate', explica prof. dr. Florin Tudose,
Povestea Andradei Mocanescu, fetita de 12 ani din Bucuresti, care si-a pus capat zilelor aruncandu-se de la etajul 10 al blocului in care locuia si care facea parte din comunitatea emo, a starnit controverse in randul adeptilor acestui curent, dar mai ales i-a pus pe jar pe parintii adolescentilor din Romania.
'Emo nu este nici pe departe o boala, ci face parte din criza adolescentei. Pana la 11 ani, copilul nu are gandire, iar pana la 16 ani nu are identitate', explica prof. dr. Florin Tudose, seful Clinicii de Psihiatrie a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti. 'Parintii uita sa se mai ocupe de copiii lor. Chiar daca le asigura tot confortul financiar, ei tot trebuie sa stea de vorba cu acestia, sa ii consoleze atunci cand au un esec sentimental sau probleme la scoala', este de parere prof. Tudose.
Muzica le adanceste copiilor depresiile De asemenea, muzica depri