Pentru Liviu Ciobotariu, antrenorul care a dus-o pe CS Otopeni în Liga I, clipele petrecute alături de cei dragi reprezintă cea mai frumoasă recompensă. După o carieră în antrenorat de
Pentru Liviu Ciobotariu, antrenorul care a dus-o pe CS Otopeni în Liga I, clipele petrecute alături de cei dragi reprezintă cea mai frumoasă recompensă.
După o carieră în antrenorat de doar doi ani, pentru Liviu Ciobotariu roadele au apărut sub forma unei promovări spectaculoase. CS Otopeni, echipa unui oraşel de 10.000 de locuitori, va juca pe prima scenă fotbalistică a ţării la doar şapte ani de la înfiinţare. Care este secretul lui "Ciobi" şi cât de mult a contat familia în viaţa sa de sportiv sau în trăirile de pe "banca suspinelor" va povesti chiar el.
"A fost o muncă foarte grea. Am luat o echipă de la care plecaseră în vara trecută 10-12 jucători şi a trebuit să formez alta. A fost o muncă titanică, dar am crezut într-un final fericit", mărturiseşte Ciobotariu. CS Otopeni a promovat cu o tradiţie de şapte ani în spate, fără nume notabile în lot şi cu un stadion de 1.200 de locuri care nu poate fi omologat.
Viitorul nu suna bine, dar şi promovarea părea o himeră după eşecurile din ultimii doi ani. "Ştim că va fi foarte greu în continuare. Vom analiza situaţia şi vom vedea cât trebuie investit. Primarul (n.r. - Silviu Gheorghe) mi-a spus că există proiectul pentru o bază sportivă olimpică, în care va fi şi stadion, şi bazin, şi sală de baschet, dar trebuie să aşteptăm câţiva ani", a precizat Ciobotariu.
După ce a cunoscut Liga II în vremurile tulburi de după revoluţie, tehnicianul crede că lucrurile se îndreaptă spre bine şi în fotbalul mic. "Nu am avut nemulţumiri în legătură cu arbitrajele. De fapt, pot spune că am avut şansa ca aproape toate meciurile noastre să fie transmise la televizor, astfel că nu am avut de suferit. Oricum, faţă de ce se