Pina cind fotbalul autohton se va transforma intr-o afacere in adevaratul sens al cuvintului, pasionatii de sport au gasit o metoda sa scoata sume frumusele de pe urma lui. Ideia relativ simpla a inceput sa se dovedeasca a fi una succes.
Descrisa in doar citeva cuvinte afacerea suna cam asa: amenajezi un teren de fotbal si apoi il inchiriezi. Formula cistigatoare este data de investitiile relativ mici, cheltuielile de intretinere reduse si cererea mare.
Unii proprietari sustin ca nici bine nu au deschis portile si clienti au inceput sa curga. Ca sa isi mai rotunjeasca veniturile chiar si unele institutii publice au fost atrase de ideia amenajarii de terenuri. In functie de ora si zi terenurile de fotbal se inchiriaza cu sume cuprinse intre 75 si 150 de lei pe ora.
"Clientii nostri sint 12 mari firme"
"Terenul ne-a costat 400.000 de lei, investitie pe care preconizam sa o amortizam in 7-8 ani. Gazonul este unul unic adus din Italia cu o inaltime de 6 cm ce m-a costat 31,5 euro pe metrul patrat, iar suprafata intregului teren este de 50 de metri pe 26. Am pus 28 de tone de nisip si 9 tone de granule ecologice care au fost repartizate uniform de o masina speciala care a mers trei zile si trei nopti. Initial nu am privit-o ca pe o afacere, dar este o investitie de viitor, care va da roade" a precizat Catalin Abalasei unul dintre managerii D&C Sport Center Iasi.
Integral in Ziarul de Iasi Pina cind fotbalul autohton se va transforma intr-o afacere in adevaratul sens al cuvintului, pasionatii de sport au gasit o metoda sa scoata sume frumusele de pe urma lui. Ideia relativ simpla a inceput sa se dovedeasca a fi una succes.
Descrisa in doar citeva cuvinte afacerea suna cam asa: amenajezi un teren de fotbal si apoi il inchiriezi. Formula cistigatoare este data de investitiile relativ mici, cheltuielile de intretinere reduse si cererea m