ţn 1999 şi-a început colaborarea cu două personaje centrale ale mediului de afaceri autohton: Gabriel Popoviciu şi Radu Dimofte. Acum este una dintre figurile-cheie din cadrul
ţn 1999 şi-a început colaborarea cu două personaje centrale ale mediului de afaceri autohton: Gabriel Popoviciu şi Radu Dimofte.
Acum este una dintre figurile-cheie din cadrul proiectului Băneasa, o investiţie estimată la 1,8-2 miliarde de euro. ţn prezent Principal&Managing Partner, Michael Lloyd nu exclude totuşi posibilitatea de a începe un business pe cont propriu.
"Dacă ar apărea ocazia potrivită, nu văd niciun obstacol major în a face acest lucru", declară cu fermitate. Este însă precaut: îşi dă seama că România este un loc grozav în care să faci, dar şi să pierzi foarte mulţi bani.
În momentul de faţă, susţine că este pe deplin concentrat asupra proiectului Băneasa. Ar renunţa la acesta nu neapărat pentru bani, ci doar pentru un proiect deosebit, în care să creadă cu adevărat.
Născut în localitatea Taplow din Marea Britanie, Michael Lloyd a ales real-estate-ul pentru că era un fel de tradiţie în familia sa. Deşi nu lasă deloc impresia unei persoane conformiste, a urmat studii specializate în acest domeniu la Universitatea din Portsmouth.
Primul său job, din timpul facultăţii, a fost acela de barman într-un pub. Salariul obţinut pe atunci - 400 de lire pe lună - era o palidă prefigurare a ceea ce avea să realizeze mai târziu.
Trecerea către businessul la scară înaltă a făcut-o după absolvirea facultăţii, când s-a angajat pe un post de junior la compania de evaluare Gerald Eve. A venit pentru prima oară în România pentru a coordona un program derulat de companie.
La vremea respectivă, recunoaşte, nu ştia aproape nimic despre ţara proaspăt ieşită de sub regimul comunist. Prima impresie pe care i-a făcut-o România a fost aceea că se asem