După ce şi-a adus firma de IT la o cifră de afaceri de aproape 900.000 de dolari, un tånăr de 25 de ani din Caracal crede că a acumulat suficientă experienţă pentru a deveni consultantul companiilor americane. Primul pas a fost deja făcut, prin încheierea unui joint-venture cu o firmă din New York. Cånd a venit în Bucureşti, la Facultatea de Cibernetică, în anul 2001, Dragoş Mănac era convins că nu va trece foarte mult timp pånă cånd îşi va porni pro
După ce şi-a adus firma de IT la o cifră de afaceri de aproape 900.000 de dolari, un tånăr de 25 de ani din Caracal crede că a acumulat suficientă experienţă pentru a deveni consultantul companiilor americane. Primul pas a fost deja făcut, prin încheierea unui joint-venture cu o firmă din New York.
Cånd a venit în Bucureşti, la Facultatea de Cibernetică, în anul 2001, Dragoş Mănac era convins că nu va trece foarte mult timp pånă cånd îşi va porni propria afacere. Dobåndise deja spiritul antreprenorial de la părinţii săi încă din copilărie, iar în timpul liceului s-a împlicat în mai multe proiecte din domeniul IT, în urma cărora a cåştigat experienţă.
„Tatăl meu are stupi şi dintotdeauna a våndut miere. De la vårsta de 10 ani am început să merg cu el să vånd şi să am grijă de borcane în pieţe, în tårguri sau în bålciuri“, spune Dragoş Mănac. „Părinţii mei au avut şi un magazin, au făcut comerţ de mică anvergură şi au făcut o mulţime de încercări antreprenoriale. Din nefericire, majoritatea au eşuat, dar eu am învăţat foarte mult din acele încercări. Am învăţat, în primul rånd, să vånd“, adaugă tånărul.
Deşi în liceu era printre cei care învăţau foarte bine, a reuşit să-şi facă timp şi pentru mici afaceri. De la 15 ani a început să repare calculatoare, să cumpere şi să våndă piese IT. Mărturiseşte că pasiunea pentru calculatoare a avut-o dintotdeauna, dar şi-a dezvoltat-o în momentul în care a în