Ingrediente: dovlecel, branza de vaci, fructe dupa gust, smantana, ulei, suc de lamaie, sare, zahar sau miere
Mod de preparare
Se curata dovlecelul, se spala, se scot samburii, si se taie cubulete, se pun intr-un castron, Separat se face sosul: branza de vaci frecata energic cu smanmtana la care se adauga treptat uleuil si zeama de lamaie, se potrivestye de gusty cu sare si zahar, apoi se toarna peste cubuletele de dovlecel in care am mai adaugat tot felul de fructe de sezon. Se orneaza cu o frunza de menta.
Ingrediente: dovlecel, branza de vaci, fructe dupa gust, smantana, ulei, suc de lamaie, sare, zahar sau miere
Mod de preparare
Se curata dovlecelul, se spala, se scot samburii, si se taie cubulete, se pun intr-un castron, Separat se face sosul: branza de vaci frecata energic cu smanmtana la care se adauga treptat uleuil si zeama de lamaie, se potrivestye de gusty cu sare si zahar, apoi se toarna peste cubuletele de dovlecel in care am mai adaugat tot felul de fructe de sezon. Se orneaza cu o frunza de menta.